100% kundeservice

30 års brancheerfaring   Professionelt personale Skræddersyet løsninger 110% tilfredshedsgaranti

Uforpligtende tilbud - ring til os på tlf. 30 429 429  

 NTLS  DK

MUSIK | TEKNIK | UNDERHOLDNING 

OM OS

MOBILDISKO

LYD & LYS

KARAOKE

KONTAKT

 

Lyd & Lys produktioner

Her tilbyder vi løsninger indenfor

 

- Lydproduktion til bands og artister

 

- Lydsystemer til Konferencer og foredrag

 

- Lysproduktion til shows og scener

 
FÅ ET GODT TILBUD LIGE HER
Lyd og lys er en oplevelse der kan gå begge veje. Den kan skabe god omtale, såvel som skabe en dårlig oplevelse for bruger såvel som publikum. NTLSDK ligger derfor stor vægt på at vi leverer teknik og support der giver begge parter den bedste oplevelse fra start til slut.
 
Scenelyd
Når oplevelsen skal være unik, kræver det både god lyd og ikke mindst et godt samspil imellem kunstner og produktionsteamet. Hos NTLSDK er du sikker på at få hele pakken.
Når det kommer til lyden er vi ikke kendt for at gå på kompromis med hverken mængde eller kvalitet. Her hører tingene sammen med selve eventen, så alt er afstemt med både kunstner og arrangørens forventninger.
Hos NT-Light & Sound Gruppen ligger vi stor vægt på at kunden får den bedste service, og den bedste support. Dette resulterer oftest i at kunden går ud af døren med det rette produkt og løsning under armen, uden at skulle tænke yderligere over det. Vi følger opgaven til døren og er dermed med til at lette kundens bekymringer.
Alle opgaver løftes med samme standard - uanset omfang og forhold.
NTLSDK råder over forskellige lydsystemer i forskellige størrelser. Dette gør at vi idag kan løfte alle lydmæssige opgaver i størrelser op til 2000 gæster.
 
Taleanlæg / Konference systemer
Der findes ikke noget værre end at skulle råbe en hel forsamling op, og gå hjem med et godt brugt stemmebånd. Derfor anbefaler vi altid at benytte lydmæssige hjælpemidler.
Tiden hvor ølkusken slæbte ølkasser på ryggen er for længst overstået. I dag foregår alt arbejde med hjælpemidler for at lette arbejdet. Hvorfor skulle en konferencier eller speaker så ikke have de samme muligheder?
Hos NTLSDK sørger vi for at du som speaker får rig mulighed for at få budskabet ud, og samtidig have friheden til at bevæge dig omkring samtidig. Alt sammen ved hjælp af Producenten Line6 - og deres     skin-mic headset, og deres trådløse håndholdte mikrofoner. Her har du både følelsen af frihed og power når du åbner munden og samtidig bevæger dig rundt i lokalet.
 
Scenebelysning
Der findes ikke noget værre end at blive sat i dårligt lys - bogstaveligt talt! Den forkerte belysning af eventen eller produktionen kan skabe de helt forkerte indtryk, og kan koste dyrt i det lange løb.
Hos NTLSDK ligger vi stor vægt på at belysningen er helt korrekt i forhold til hvad der skal skabes ramme om. Hvad nytter det at artister giver den fuld skrue, når publikum ikke kan se hvad der sker på scenen? Her er gode råd dyre - og dog alligevel ikke.
NTLSDK har i en lang årrække serviceret diverse kendte artister med lys til større sceneoptræden - bands såvel som stand-up artister og tryllekunstnere. Alle med samme gode samspil imellem artist og tekniker imod et vellykket resultat, som har ført til varigt samarbejde.
 

 

 

 

NT-Light & Sound Gruppen  |  3700 Rønne  |  Tlf. 30 429 429  |  amh@ntls.dk